Kontaky-modul

Svatováclavské slavnosti jsou bezesporu nejvýznamnější událostí našeho regionu, a tak ani Místní akční skupina Střední Polabí nemohla u tohoto svátku chybět.


V sobotu 27. září jsme v rámci lidové pouti postavili svůj informačně – prodejní stánek v houšteckém letním kině. Kromě toho, že jsme informovali návštěvníky pouti o činnosti MAS Stření Polabí a jejích plánech do budoucna, jsme také poskytli prodejní prostor třem zajímavým podnikatelským subjektům z regionu – pražírně kávy Fair & Bio z Kostelce nad Labem, domácí pekárně Pečeno s láskou a Janě Ontlové, která vyrábí a prodává čerstvé bylinky, bylinné šťávy a další přírodní produkty.

V neděli 28. září jsme pak náš stánek přesunuli do centra dění křesťanské části pouti na Mariánském náměstí. Zde jsme poutníkům z regionu i z daleka nabídli ochutnávku produktů z nabídky Pečeno s láskou a spoustu informací o působení místních akčních skupin nejen ve Středním Polabí. Navíc jsme působili také jako informační bod a poskytovali veřejnosti podrobnosti o programu pouti a turistických zajímavostech v regionu.

V průběhu víkendu tak náš infostánek navštívily stovky lidí, kteří mají nyní o něco jasnější představu o tom, co znamená zkratka MAS i jaká je a bude její činnost. Několik lidí naše aktivity natolik nadchly, že se chystají do MAS Střední Polabí přímo zapojit. Tento způsob propagace MAS a spolupráce s místními podnikateli se nám osvědčil a počítáme s účastí i na dalších zajímavých akcích ve městech a obcích našeho regionu.

Rádi bychom tímto poděkovali Městu Brandýs nad Labem – Stará Boleslav a firmě AMZ Financial Group, s.r.o. za poskytnutí prostor a spolupráci.

 

IMG_5656    IMG_5666    2

 

*Další fotografie z akce zobrazíte zde

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates