Kontaky-modul

Po několika měsících usilovné práce zveřejňujeme k 31.8.2014 Strategii komunitně vedeného místního rozvoje vč. příloh, mezi kterými je i Socio-ekonomická analýza regionu MAS.

Žádáme Vás o zasílání připomínek ke strategii do 14.9.2014 pomocí přiloženého formuláře, Vaše připomínky budou následně zapracovány. Prosíme o připomínkování dokumentu „Analytická část CLLD MAS Střední Polabí a Strategie území MAS Střední Polabí.“

Od 1.9.2014 bude pracovní verze strategie regionu MAS střední Polabí zveřejněna rovněž na stránkách Ministerstva pro místní rozvoj www.mmr.cz

Předem Vám děkujeme za zasílání připomínek  ke strategii, která je první v našem regionu. Resp. první strategii, která vznikala komunitně vedeným místním rozvoje (tj. nikoliv od stolu), vznikala napříč obcemi a různými oblastmi. Při jejím vzniku jsme vycházeli z potřeb veřejnosti, odborníků z různých oblastí, statistik, strategií obcí, potřeb podnikatelů a neziskových organizací. Práce byla usilovná a mnohdy prolamující ledy, a to z důvodu neznáma, nedůvěry v začínající organizaci naší MAS a nový typ práce. Přesto, že strategie vznikala v letním období se na ní podílelo mnoho lidí.

Děkujeme všem, kteří k tvorbě strategie přispěli. Žádáme Vás o zasílání připomínek pomocí přiloženého formuláře.

Věříme, že nám strategie pomůže k finanční podpoře regionu, jeho propojení a podaří se nám strategii v následujících letech strategii zrealizovat.

Strategie bude zveřejněna na semináři k následujícímu Programovému období 2014 – 2020 dne  19.9.2014 od 13:00 – 18:00 hodin v Divadelním sále Brandýského zámku. Bližší harmonogram semináře Vám zašleme v průběhu příštího týdne.

Za MAS Střední Polabí, o.s.

Barbora Roušarová

Vedoucí SCLLD

email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

telefon: 774 842 464

 

Strategie území MAS Středni Polabí pro připomínky 2014-2020

P7 Indikatory MAS Střední Polabí

P6 MAS Středni Polabi II - Tesař 16-04-2014

P5_MAS Střední Polabí I - Tesař 16-04-2014

P4 Výstup anketa veřejnost

P3 Vystup dotazniku NNO

P2 Výstup dotazniku podnikatele

P1 Dotazník pro obce 2014 vyhodnocení

P0 Seznam příloh

Analytická část CLLD MAS Str Polabi

Formulář k připomínkám

 

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates