Kontaky-modul

Z důvodu prodloužení opravy zdymadel na Labi v Brandýse nad Labem loď v tomto termínu bohužel není možné přistavit.

Náhradní program pro účastníky a členy bude probíhat v říčních lázních Veslovka u přívozu u Labe v Kralovicích mapa, program bude probíhat od sedmé hodiny večer, kdy přijde kouzelník, další program je volný. Omlouváme se za komplikaci, na loď jsme se všichni těšili, ale bohužel tech.závady na zdymadlech opravdu neumíme vyřešit. Loď plánujeme v náhradním termínu na jaro.

V rámci konference Labská cyklotrasa od pramene k moři napříč Evropou bez bariér bude v Brandýse nad Labem mimořádně přistavena loď král Jiří (www.kraljiri.cz).

18. října od 17 hodiny nabízíme výlet lodí i členům naší MAS, plavba trvá cca hodinu a půl. Příspěvek na vstupenku na loď je čistě na vás, tedy dobrovolný. Lodí pojedeme z Brandýsa nad Labem směrem na Záryby a zpět. Součástí lodi je také malý bufet, kde si můžete zakoupit drobné občerstvení. Mimo členů MAS pojedou na lodi i účastníci konference a také jsme oslovili výherce a podporovatele naší letní soutěže Fextovo území.

Loď má kapacitu celkem 80 míst, o své pohodlí se ale nemusíte bát, ani v případě nepřízně počasí, loď je zastřešená.

Těšíme se na vás na lodi, svou účast prosím hlaste na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

 

 

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates