Kontaky-modul

Zveme Vás na náhradní jednání Kontrolní a monitorovací komise ve středu 30. 9. 2020 od 16:15 hodin (původní termín 29. 9. byl zrušen z důvodu zaneprázdněnosti členů Kokomo) v zasedací místnosti MAS.

Plánovaný program jednání:

1.) Uvítání, volba zapisovatele a ověřovatele zápisu, kontrola usnášeníschopnosti
2.) Řešení neusnášeníschopnosti Výboru pro výběr projektů ve Fiche 18 Základní služby a obnova vesnic ve venkovských oblastech (řešení střetu zájmů nadpoloviční většiny členů orgánu)
3.) Ukončení jednání

V příloze e-mailu byl členům Komoko seznam hodnocených projektů včetně identifikace žadatele a formulář Prohlášení o střetu zájmů, prosím všechny, aby se se zaslaným seznámili a vyhodnotili svůj případný střet zájmů v jednotlivých fichích. Formulář Prohlášení stačí podepsat na začátku jednání Kontrolní a monitorovací komise.

Kterýkoliv člen kontrolní komise se může v případě zájmu v kanceláři MAS seznámit s hodnocenými projekty.

Osobní účast na jednání kontrolní komise je možné nahradit zmocněním jiného člena Kontrolní komise ze stejné zájmové skupiny a sektoru nebo jiné osoby vystavením plné moci – v tom případě se mnou prosím komunikujte za účelem zaslání příslušného formuláře.

Prosím potvrďte svou účast na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates