Kontaky-modul

V předvánočním čase si ještě víc uvědomujeme, jak je důležité pomáhat druhým. Jsme moc rádi, že se v našem regionu najde mnoho lidí, kteří se zajímají o život kolem sebe a chtějí pomoc kde tam, kde je potřeba.

Jednou z možností, jak se zapojit je Adventní kalendář pomoci. Adventní kalendář pomoci již potřetí nabízí 24 okének možností konkrétní pomoci, která poslouží potřebným lidem v našem regionu. Vždy oslovujeme místní organizace či jednotlivce, kteří působí ve čtyřech základních oblastech: rodiny s dětmi, senioři, lidé ohrožení sociálním vyloučením a lidé se zdravotním znevýhodněním.

V loňském roce byl kalendář velmi úspěšný. Díky obětavé práci mnoha lidí se do projektu zapojilo mnoho firem i jednotlivců. Podařilo vybrat úžasnou částku 52.550,- Kč. Peníze byly rozděleny celkem osmnácti organizacím. Někteří dárci věc uvedenou v políčku kalendáře přímo organizaci pořídili a osobně předali.

Dobrý pocit a radost potřebných, je pro nás i dárce tou nejlepší odměnou. Proto jsme i tento rok registrovali sbírku na Středočeském kraji a pevně věříme, že nám pomůžete opět zaplnit všechna políčka. Sbírku organizuje MAS – Střední Polabí a město Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Sbírka je řádně registrována na Středočeském kraji a vždy řádně vyúčtována. Veškeré prostředky jsou předány organizacím na základě darovacích smluv a organizace pokaždé dokládají faktury a fotografie pořízeného vybavení.

Případné dotazy rády zodpoví:
Lenka Balounová
tel. 326 653 806, 778 521 813
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
oddělení sociálního zabezpečení MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Barbora Roušarová
774 842 464
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
vedoucí MAS – Střední Polabí, z. s.

Informace o sbírce najdete na www.strednipolabi.cz, www.obchod-dobromysl.cz a www.brandysko.cz
Letošní sbírka probíhá příspěvkem na transparentní účet sbírky: 2900376993/2010

Transparentní účet k nahlédnutí

Adventni kalendář pomoci 2020 PDF

Osvědčení o sbírce pro rok 2020 (PDF)


 

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates