Kontaky-modul

Každoroční turistická soutěž probíhající v regionu střední Polabí je letos díky zapojení projektu MAP II pro Brandýsko rozšířena i do dalších míst.

Soutěž začíná 18. července 2020 a trvá do konce září 2020.

O soutěži:

Poznávejte střední Polabí a okolí s Fextovým notýskem v ruce.

Fext, nezranitelný hrdina ze středního Polabí, konečně našel ženu svých snů. Loupežnice Filoména mu učarovala na první pohled. Jak rychle jeho srdce vzplálo, tak rychle upadl v smutek, protože jeho vyvolenou někdo unesl. Dlouhá zima ho upoutala doma za pecí, a když ho první jarní paprsky vylákaly ven, přišla další rána v podobě povinné karantény. Ani tehdy Fext nelenil a chystal si seznam podezřelých.
Teď však přišla jeho chvíle. Vyráží na dobrodružnou výpravu hledat svou milou Filoménu.

Vyrazíte s ním?

Nasbírejte 7 soutěžních nálepek a zúčastníte se slavnostního vylosování.

Poznáte renesanční zámek, který si oblíbil Rudolf II. a kde Marie Terezie poprvé spatřila svého budoucího manžela. Projdete se po polabské lázeňské kolonádě. Zjistíte, kde uchovávají obraz, který chrání země české. Prozkoumáte místo, kam za první republiky jezdily tisíce návštěvníků za koupáním. A ani tak to není vše.

Vyzvedněte si hrací sešit na jedné ze zapojených zastávek a vaše výprava může začít. Cestujte, navštěvujte akce, plňte úkoly a soutěžní nálepky se jen pohrnou.

Nasbírejte 7 nálepek a zúčastněte se velkého slosování. Za 16 nálepek a vyřešenou bonusovou hru získáte odměnu pro fajnšmekry.

Soutěž probíhá od 18. července do 30. září 2020 ve středním Polabí a okolí.

Začněte pročtením podrobnějších pravidel.

Kde získat hrací arch?

Na všech zapojených zastávkách.

Web soutěže www.polabsketoulky.cz

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates