Kontaky-modul

Název projektu: Příběh DOBROMYSLU
Realizace: od roku 2021 do 30. 6. 2023
Realizační tým: Marcela Tógliová, Veronika Janečková

Záměrem spolupráce školy a Dobromyslu je získat kvalitní zboží na prodej. Propagace obchodu a získání nových zákazníků. Varianty se dají vzájemně propojovat, měnit akumulovat dle možností školy.

1. Sbírka pro dobročinný obchod Dobromysl
oblečení (dámské, dětské od 3. let dále), knihy, hračky
Ve škole umístěn stůl, banner obchodu, letáky, a sběrné boxy na zboží (vše dle možností školy). Zaměstnanci školy pomohou s informovaností žáků a případně rodičů. Zboží se bude pravidelně odvážet.
Případně možno financovat ze šablon jako projektový den

2. Sbírka + projektový den ve škole – Příběh Dobromyslu
V průběhu sbírky přijede do školy odborník do výuky. Představí příběh Dobromyslu, smysl celého konceptu, financované projekty. Diskuze na téma udržitelné cíle. Přizpůsobení věku dětí a možnostem školy. Pro MŠ připraven pracovní list - komiks. Dárkové poukázky do Dobromyslu.
Financováno ze šablon jako projektový de

3. Sbírka + projektový den + zapojení rodičů
Na akci organizované školou bude umístěn prodejní stánek Dobromyslu. Získání nových zákazníků. Prodej zboží (ne ze sbírky školy) přímo na místě. Komunitní setkání pro podporu dobročinnosti.
Financováno ze šablon jako projektový den

4. Sbírka + projektový den + zapojení rodičů + žádost školy o dotaci z Dobromyslu
Škola připraví projektový záměr, který lze financovat z Dobromyslu. Na základě výzvy mohou žadatelé předkládat své projekty, které musí projít hodnocením komise a poté už nic nebrání jejich uvedení do život.

Financováno ze šablon jako projektový den


 

 

 

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates