Kontaky-modul

POLABÍ regionální produkt®

MAS Podlipansko ve spolupráci s Asociací regionálních značek a partnery projektu Krajský úřad Středočeského kraje, MAS Vyhlídky, MAS Zálabí, MAS Mezilesí, MAS Svatojiřský les, MAS Nad Prahou, MAS Střední Polabí, Region Pošembeří, Pruh Polabí a Agrární komora

vyhlašuje 26. výzvu k předkládání žádostí o udělení značky POLABÍ regionální produkt®              

Výrobci potravinářských, řemeslných, přírodních a zemědělských produktů působící v oblasti Polabí mohou předkládat své žádosti o registrovanou značku do 10. 5. 2022.

Certifikovat lze např.:
řemeslné produkty ze dřeva, keramiky, skla, kovu, šperky, obrazy, krajky, textilie, upomínkové předměty, fotografie, zemědělské a potravinářské produkty - mléko, sýry, maso, obiloviny, víno, pivo, pečivo, ovoce, zelenina, ovocné nápoje, med, přírodní produkty - léčivky, čaje, výrobky z rákosu, slámy, proutí, extrakty z rostlin pro kosmetické účely, včelí produkty, minerálky, aj.

K čemu značka slouží a co výrobcům přinese?

  • PROPAGACI výrobců a jejich tvorby, začlenění do platformy Asociace regionálních značek
  • SPOLUPRÁCI mezi výrobci, předávání zkušeností a praxe
  • ÚČAST na prezentačních a prodejních akcích, trzích, jarmarcích

Vyplněnou žádost doručte poštou nebo osobně v pracovních dnech od 8:00 do 15:00 hodin, do 10. 5. 2022 na adresu MAS Podlipansko, o.p.s., Chvalovická 1076, 289 11 Pečky nebo zašlete na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Dokumenty k podání žádosti naleznete na https://podlipansko.cz/nase-projekty/77-regionalni/152-polabi-regionalni-produkt, případně Vám je zašleme na vyžádání.

S dotazy ohledně značky POLABÍ-regionální produkt se obracejte na koordinátorku značky:

Ing. Kateřinu Pospíšilovou, Ph.D., 721 170 388, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., podlipansko.cz

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates